La Rectoratul Universitatii Tehnice Iasi, va avea loc cea de-a III-a editie a Hackathonului App Challenge. Vezi detalii

 

 

 

Timp de 24 de ore, la Rectoratul Universitatii Tehnice Iasi, va avea loc cea de-a III-a editie a Hackathonului App Challenge.

 

 

In timpul evenimentului, participantii, majoritatea studenti ai Facultatii de Automatizari si Calculatoare, vor innvata despre dezvoltarea, proiectarea si posibilitatile pe care le ofera Windows Store. In acelasi, timp, participantii sunt provocati la dezvoltarea unor aplicatii pentru Windows 8 si Windows Phone. 

 

Evenimentul are loc simultan in cinci locatii din tara, Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu. Experti si specialisti in domeniu ii vor indruma pe participanti si le vor oferi unele solutii pentu problemele lor. Pentru fiecare oras participant, organizatorii au pregatit premii constand in console Xbox, tablete sau certificate MTA. La toate acesrtea se adauga promovarea aplicatiilor castigatoare prin sprijinul Microsoft Romania si know-how-ului acumulat in urma evenimentului. Aceasta actiune face parte dintr-o initiativa mai ampla de antrenare si initiere a tuturor programatorilor in tainele tehnologiei Microsoft. Alternativa, pentru cei care nu potajunge la hackathon, o reprezinta Windows App Creator Challenge, o competitie de aplicatii Windows 8 si Windows Phone, prin care participantii care inscriu aplicatii sau idei de aplicatii pana pe 16 decembrie, pot castiga numeroase premii sau chiar servicii de promovare a aplicatiei. Duminica se vor cunoaste castigatorii editiei din acest an, iar saptamana viitoare castigatorul la nivel national.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Prefectul judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost arestat pentru 29 de zile

URMĂTORUL ARTICOL

Incepand de luni, 18 noiembrie, grupurile iesene defavorizate vor primi alimente de la UE

Ultimele știri de la Eveniment