Lansare de carte miercuri 28 mai la Librarium Palas – „Fonoteca Excelentei” de Raluca Daria Diaconiuc

 

 

 

Librarium Palas vă invită miercuri, 28 mai, de la ora 18, la  lansarea cărţii şi audiobook-ului “FONOTECA EXCELENŢEI”,  sub semnătura jurnalistului Raluca Daria Diaconiuc.

 

 

Participă:

 

Dirijorul Michael Beck, prof. univ. asociat la Universitatea de Arte „George Enescu“ Iaşi din 2009

Adrian Iacob, Fondator AISucces şi Ambasador Business Days, antreprenor de 20 de ani

Evenimentul va fi moderat de educatorul Raluca Munteanu.

 

Proiect susţinut de IBS TV

 

FONOTECA EXCELENŢEI reprezintă rezultatul unei munci de teren îndelungate. Totul a prins contur şi a luat forma unui proiect despre copiii talentaţi din Iaşi, care reprezintă un eșantion din materia cenușie existentă în liceele și școlile din județ. Aceştia sunt olimpici la diferite discipline sau au obţinut premii la diferite competiții (interpretare vocală, chitară, pian, vioară, dans sportiv, balet, gimnastică aerobică, șah etc). Descoperirea unor tineri talentați a îmbrăcat haina unei cărți și a unui audiobook.

 

De ce ar fi nevoie de așa ceva?  Pentru că nu mai există un astfel de proiect în țară iar acești copii merită promovați. Ei reprezintă un “brand” al Iașului.

 

360.uaic.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Trei persoane au fost ranite, luni seara 26 mai 2014, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita la intrarea in orasul Nasaud de un tren regio care circula pe ruta Ilva Mica – Dej

URMĂTORUL ARTICOL

Stagiu de practica la Guvernul Romaniei 2014! Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment