Lia Olguţa Vasilescu despre Sorin Grindeanu: Doar el credea că e pe viaţă în scaunul de premier

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „se pare că dintre toţi miniştrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare” şi că doar el credea că e pe viaţă în pe acel scaun. Astăzi, şeful Executivului aşteaptă demisiile miniştrilor la Guvern.

Ministrul Muncii a mai transmis că premierul ar fi putut afla despre evaluare ”măcar de la tv”, urmârind emisiunile la care a participat şeful partidului.
„Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viaţă în scaunul acela…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de Facebook.

După ce a părăsit şedinţa CExN, premierul Sorin Grindeanu a anunţat la Palatul Victoria că nu va demisiona, după decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic, premierul spunând că singura variantă în care va pleca este dacă preşedintele va numi un alt premier social democrat.

PSD a votat miercuri retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Toţi miniştrii Cabinetului Grindeanu au demisionat, iar demisiile au fost depuse la Secretariatul General al Guvernului, urmând ca acestea să fie transmise la Palatul Cotroceni, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

 

Sursa: MediaFax

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Victor Ponta, numit şef al Secretariatului General al Guvernului

URMĂTORUL ARTICOL

Consilierii PMP cer reabilitarea drumului Iasi-Barnova

Ultimele știri de la National1