Locuitorii unui cartier iesean, disperati de lipsa iluminatului stradal

Cetatenii care locuiesc in zona Dancu sunt total nemultumiti de faptul ca iluminatul public stradal nu functioneaza in majoritatea timpului, iar multe dintre becurile din zona centrala sunt defecte de multi ani, fara ca cineva sa intervina pentru remedierea situatiei. Reclamatiile oamenilor au curs in ultima perioada la adresa autoritatilor, insa fara folos. Cel mai mult au de suferit persoanele care fac naveta in Iasi si se trezesc la primele ore ale diminetii, atunci cand lipseste si iluminatul stradal.

„Eu ma trezesc la ora 3-4 dimineata si e intuneric bezna, nu vezi pe unde mergi, efectiv nu este lumina deloc. Asta se intampla in toata zona Dancu, nu doar pe o strada sau pe o alee. Pe langa asta, imi este si frica sa merg pe strada pentru ca au fost cazuri de talharii. O femeie a fost abuzata intr-o noapte cand era intuneric. De doua saptamani tot sun la primarie cu aceasta problema, dar nu se rezolva nimic, nimeni nu ne ia in seama cand reclamam problema iluminatului public”, spune Daniela Constantin din Dancu.

De cealalta parte, reprezentantii autoritatilor locale sustin ca iluminatul stradal chiar a fost extins pe intervalele orare 18:30 – 07:00, iar daca exista zone neiluminate, asta se intampla pentru ca unele becuri s-ar fi uzat in timp. „Iluminatul stradal functioneaza fara intrerupere in intervalul 18:30 seara pana la ora 07:00 dimineata. Intr-adevar, este posibil ca unele becuri sa se fi stricat in aceasta perioada a anului pentru ca sunt precipitatii si s-au intalnit infiltratii de apa, ceea ce a dus la uzura becurilor. Noi urmarim constant aceste probleme si incercam sa remediem situatia acolo unde exista probleme”, a declarat Gheorghe Stefurac, primarul comunei Holboca.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pasaj aerian la Spitalul Sf. Spiridon

URMĂTORUL ARTICOL

Masina plina cu tigari de contrabanda, prinsa pe o strada din Iasi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in