Locuri de munca pentru personalul medical din Europa si nu numai

Ediția de vară a Târgului Virtual de locuri de muncă în domeniul medical, organizat de Careers in White International, cunoscut în România ca și Cariere în Alb, va începe luni, 15 iunie 2015, la ora 00:00. Evenimentul va avea loc exclusi online pe www.careersinwhite.com/virtualfairs.aspx până la data de 5 iulie 2015.

 

După o ediție de primăvară cu 21 de evenimente de succes organizate în România, Portugalia, Spania, Italia, Croația, Ungaria, Bulgaria și Grecia, candidații și companiile sunt invitați să participle la cel mai mare din această serie. Evenimentul este deschis pentru întreg personalul medical, focusându-se în special pe cel din Uniunea Europeană.

Companiile de recrutare sunt în căutare de personal medical din toate domeniile: doctori rezidenți și specialiști, asistenți medicali, studenți la medicină, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuți, moașe, farmaciști, cercetători și personal auxiliar.

 

Până în prezent, 20 de companii au confirmat prezența la cel mai mare eveniment Careers in White, cu peste 600 de locuri de muncă disponibile.

 

Evenimentul are intrarea liberă și este deschis publicului la nivel international pentru o perioadă de 3 săptămâni. Personalul medical interesat poate accesa platforma pe computer, tabletă sau telefon mobil, în mod confortabil, de oriunde.

 

Platforma simulează un târg fizic de locuri de muncă: candidatul se poate înregistra, își poate uploada CV-ul, fiecare companie are un stand de prezentare cu informații, bannere, video de prezentare, date de contact, job-urile disponibile, iar candidații pot accesa secțiunea de chat pentru a discuta în mod public sau privat cu recrutorii. Aceștia pot aplica cu CV-ul direct pe site.

 

“Târgul Virtual crește gradual în mărime și eficiență pe piața de recrutare actuală a personalului medical. Este metoda perfectă pentru a completa și sublinia activitatea Cariere în Alb începută în 2009”, declară Bogdan Covaliu, Manager General. “Sperăm ca răspunsul să fie unul pozitiv. Târgul Virtual dă o nouă șansă persoanelor care nu au reușit să participe sau nu au găsit ceea ce căutau în cadrul târgurilor tradiționale. Ei o pot realiza în timpul lor liber, oricând și oriunde au acces la un calculator conectat la internet. În plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri și angajatori posibili.” a adăugat acesta.

 

Parteneri ai evenimentului: Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor, Medipedia, Medical Manager, Explore Medicine TV, Blog de Mediciniști, BestJobs, CV.com.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Incepe prima editie a Festivalui Florilor de Tei

URMĂTORUL ARTICOL

Targ de cirese la Bojdeuca lui Ion Creanga, din Iasi

Ultimele știri de la Comunicate de presa