Locuri de parcare speciale pentru femei! Autoritatile din Seul vor pune in aplicare aceasta idee inedita

 

 

 

Autoritatile din Seoul, Coreea de Sud, au anuntat recent un plan prin care vor sa transforme capitala tarii intr-una mult mai „prietenoasa” cu femeile.

 

 

Proiectul are o valoare de 95 de milioane de dolari si presupune, intre altele, crearea unor locuri de parcare speciale pentru doamne. 

 

Locurile de parcare vor fi marcate cu roz si vor fi mai mari decat cele obisnuite, autoritatile precizand ca decizia a fost luata din motive de siguranta, si nu are legatura cu abilitatile doamnelor intr-ale sofatului, potrivit carbuzz. com, citat de gandul.info

 

Masura a starnit deja acuzatii de sexism, la fel ca si in cazul orasului german Tribeg, unde autoritatile au luat o decizie similara in 2012.

 

Locurile de parcare speciale din Seul sunt mai late si mai lungi decat cele obisnuite si, de asemenea, mai bine iluminate si mai aproape de lifturile si scarile rulante ale centrelor comerciale.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Steaua a ramas fara antrenor! Reghe a semnat un contract pe 2 ani cu Al-Hilal Saudi Football Club

URMĂTORUL ARTICOL

Accident in Buzau! O persoana si-a pierdut viata, iar alte patru au fost ranite, duminica dimineata (25.04.2014), pe DJ 220, dupa ce un autoturism s-a rasturnat intr-un canal de irigatii

Ultimele știri de la International