Lovitura dura pentru Dumitru Dragomir. Gino Iorgulescu este noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal VIDEO

 

Victoria lui Gino Iorgulescu fusese anticipată de preşedintele grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, care declara că „dacă nimeni nu trădează Gino va câştiga cu 12-6”. Potrivit informaţiilor România TV, confirmate chiar de Dumitru Dragomir, Iorgulescu ar fi câştigat cu 11-7.

 

Dumitru Dragomir s-a aflat neîntrerupt în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal de la înfiinţarea acestui for, în anul 1996. Pe lângă susţinerea preşedinţilor de club Gino Iorgulescu, a avut-o şi pe cea a premierului Victor Ponta, care declara: „Sunt prieten cu Gino de foarte mulţi ani. Am fost în echipă cu el la FC Naţional, cînd se bătea la titlu”.

 

În vârstă de 57 de ani, Gino Iorgulescu a fost jucător la Sportul Studenţesc şi fost internaţional, jucând 49 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat trei goluri. De asemenea, Iorgulescu a făcut parte din lotul reprezentativei României la Euro 1984.

{source}
<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=108646″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;”></iframe>
{/source}

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce masuri au luat autoritatile la Uricani dupa accidentul din septembrie cand au murit 11 persoane!

URMĂTORUL ARTICOL

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%

Ultimele știri de la Actualitate