Luni, 2 decembrie 2013, iesenii sunt asteptati in incinta ansamblului urbanistic Palas Iasi, in Atrium, pentru a marca Ziua Mondiala de Lupta anti SIDA cu o funda umana

 

 

 

Luni, 2 decembrie, intre oreel 13:00 – 15:00, iesenii sunt asteptati in incinta ansamblului urbanistic Palas Iasi, in Atrium, pentru a marca Ziua Mondiala de Lupta anti SIDA cu o funda umana.

Devenit deja o traditie, evenimentul este la a VIII-a editie si are ca scop promovarea incluziunii sociale a persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA si apelul la responsabilitatea fiecarui individ in raport cu prevenirea transmiterii infectiei cu HIV. Prezenta anuntata este una semnificativa, aproximativ 2.000 de persoane din Iasi si din judetele din jur manifestandu-si dorinta de a se prinde in lantul uman in forma de funda rosie. Acestia vor veni in incinta Palas Mall, luni, intre orele 12:30 – 13:00, astfel incat la 13:00, funda sa fie deja formata.

 

Evenimentul este organizat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, in zilele de duminica si luni, 1- 2 decembrie, angajati si voluntari ADV urmand sa realizeze, in Palas o campanie de informare privind prevenirea infectiei cu HIV. Pentru ca evenimentul sa atraga si mai mult atentia tinerilor, doi liceeni ieseni, Cush Gisca si Fabio Netca, deja confirmati ca interpreti prin premiile la numeroase concursuri nationale si internationale, vor oferi un scurt concert de vioara si pian „In memoriam”.

 

Program

 

13:00 – 13:15 – prindere in funda si discursul organizatorilor si finantatorilor

 

13:15 – 13:30 – situatia HIV/SIDA in Romania si in lume

 

13:30 – 13:40 – moment de reculegere pentru persoanele care au decedat din cauze legate de HIV/SIDA si aprinderea de lumanari in jurul quilt-urilor

 

13:40 – 15:00 – concert si campanie de informare

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi idei de mesaje si sms-uri pentru 1 Decembrie!

URMĂTORUL ARTICOL

Eveniment organizat de Asociatia Romano Japoneza Himawari , pe 5 decembrie 2013 la Iasi. Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment