Mai multe birouri teritoariale vor fi deschise pentru romi la Iasi. Vezi detalii

 

 

 

In judetul Iasi vor fi infiintate in perioada urmatoare o serie de birouri teritoriale destinate persoanelor de etnie rroma. Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte organizate de Prefectura Iasi, la care au participat reprezentanti ai autoritatilor judetene, alaturi de cei ai persoanelor de etnie rroma de la nivelul judetului. 

 

 

„In cadrul acestei intalniri de analiza a activitatii Grupului de Lucru Mixt, am facut doua propuneri care vizeaza o mai buna organizare a activitatilor Biroului Judetean pentru Rromi. Astfel, s-a hotarat ca la nivel judetean sa se infiinteze Birouri Teritoriale pentru rromi, precum si ziua de 8 aprilie, Ziua Internationala a Rromilor, sa fie sarbatorita la Iasi prin actiuni cultural-artistice. De asemenea, in planul de actiune pentru 2014 vom pune accent pe sprijinirea programelor sociale pentru a stimula participarea scolara si reducerea absenteismului. Un rol important il va avea dezvoltarea de parteneriate pentru reintegrarea rromilor in comunitate”, a spus Bogdan Abalasi, subprefectul judetului Iasi. Tot la sediul Prefecturii Iasi, a avut loc si o intalnire la care au participat primarii din judetul Iasi si care a vizat noile proceduri financiare derulate de Directia Generala regionala a Finantelor Publice. Pe langa primari, la întâlnire au mai participat secretari, contabili din cadrul a aproximativ 30 de primarii din judetul Iasi si reprezentanti ai Fiscului iesean.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Programul Rabla ar putea continua de la 1 aprilie insa dupa alte reguli. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Cetatenii straini din Iasi, pentru a vota la alegerile europarlamentare, trebuie sa completeze o cerere speciala! Descarca cererea de aici

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in