Maine, la Palas, Lucian Mandruta isi lanseaza ultima carte

„Share!”, cartea jurnalistului Lucian Mandruta va fi lansata maine, 16, ianuarie, la Palas, la Libraria Carturesti, incepand cu ora 18.30. 
Cartea, scrisa in urma experientelor traite de autor in contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din acest an, este o culegere de statusuri de pe Facebook, insotite de comentarii si de o analiza a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video, si nu in ultimul rand a cauzei romanilor plecati din tara.
Cu un reach insumand peste un milion de view-uri si sute de mii de romani care i-au citit sau urmarit postarile, Lucian Mindruta a fost una din cele mai active si vizibile persoane publice, neafiliate politic, in perioada octombrie-noiembrie 2014, pe platforma Facebook. 
“Mă bucur să vin în fața ieșenilor, care îmi sunt atât de dragi și care au demonstrat și la alegerile din toamnă că au un cuvânt de spus în ceea ce privește viitorul României. “Share” nu este despre exemplul meu propriu, ci despre zecile de mii de ieșeni și despre milioanele de români care au dat mai departe ceea ce stiau demult.” marturiseste Lucian Mindruta.
“Share!”, al cărei subtitlu este „Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 9 si este disponibila in reteaua librariilor Carturesti precum si ….
Drepturile de autor, in urma vanzarii cartii, vor fi donate integral unui scriitor care merita si nu are resursele necesare pentru a-si publica o carte.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

STUDIU. Pentru ce ar renunta barbatii la o luna de sex?

URMĂTORUL ARTICOL

Curs de initiere si cariera in videochat

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in