mado_iasi_amenda_pentru_igiena_2013

Mancati shaorma de la Mado! Angajatii care spala toaletele umbla ulterior cu mainile prin mancarea clientilor! Sanatatea clientilor este in pericol

Mado este unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Iasi, avand doua locatii in Iulius Mall si in Palas Mall. S-ar intelege ca nu-i chiar o shaormerie ambulanta, de la coltul strazii. Inspectorii DSP au ramas cu gura cascata cand au intrat acolo si au vazut ce se intampla de fapt…


Mado este unul dintre cele mai cunoscute fast-food-uri din Iasi, avand doua locatii in Iulius Mall si in Palas Mall. S-ar intelege ca nu-i chiar o shaormerie ambulanta, de la coltul strazii, avand in vedere locatiile selecte in care este situata.

Numai ca, inspectorii de la Directia de Sanatate Publica Iasi au constatat ca sanatatea iesenilor este pusa in primejdie in fiecare zi atunci cand cumpara produse de acolo.

 Constatarea inspectorilor este una de-a dreptul uluitoare: personalul care spala toaletele si podelele din incinta unitatii lucreaza ulterior si la preparatul produselor cerute de clienti.

Controlul la SC Mado Corporation SRL a fost efectuat saptamana trecuta. Inspectorii sanitari de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat o amenda de 1000 lei, deoarece personalul de curatenie era utilizat la manipularea alimentelor„, a precizat Marius Voicescu, purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

De asemenea, si sociatetea Zhongmin Win Industrial SRL a fost amendata de inspectorii de la DSP pe motiv de incalcare a normelor de igiena. Aceasta societate detine un fast-food in municipiul Iasi. Inspectorii si-au propus sa intensifice controalele in randul unitatilor de alimentatie publica din Iasi.

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Rudele interlopului bacauan Ion Damian Ungureanu au venit cu un sicriu alb sa-i ridice trupul neinsufletit! Doru Cernat, bulibasa din Moinesti, sustine ca angajatii penitenciarului sunt vinovati de moartea lui Ungureanu!

URMĂTORUL ARTICOL

Ancheta bomba la Directia Generala de Finante Iasi! Mai multi angajati de la Finante sunt suspectati ca au legaturi dubioase cu mafia transportatorilor din Iasi! Documente secrete au fost folosite de transportatori in procese

Ultimele știri de la Actualitate