Manelistul Florin Minune este in centrul unui scandal cu Biserica Ortodoxa Romana pentru ca a filmat un videoclip intr-o biserica din Targu Jiu

În vara acestui an, scandalul a ajuns la Protoieria Targu Jiu, care a declanşat o anchetă pentru a afla dacă manelistul a filmat la o biserica din oraş, potrivit wowbiz.ro. Preoţii nu au descoperit însă locul în care Minune apare la altar.

 

Florin Minune este din Vaslui şi s-a lansat în piaţa muzicală cu mai mulţi ani în urmă sub o altă titulatură: Florin Maimuţa. Totuşi, pentru că nu s-a bucurat de un succes foarte mare, manelistul a decis să-şi schimbe atât stilul, cât şi numele după moartea mamei sale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri (23.10.2013), in Bucuresti. O soferita a incercat sa intoarca intr-un loc interzis, fara sa se asigure, si a fost lovita de un alt autoturism. In urma incidentului, doua persoane au fost ranite

URMĂTORUL ARTICOL

Sambata, 26 octombrie 2013, la Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil Iasi are loc competitia – eveniment „Creativity & Innovation Challenge”

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in