Marturii cutremuratoare in primul interviu din inchisoare al lui Gigi Becali! Vezi ce spune Becali despre viata in inchisoare, gratiere, familie si politica

 

 

 

Primul interviu cu Gigi Becali din inchisoare

 

„Îmi cer iertare pentru tonalitate, dar este vocea durerii din inima şi sufletul meu. Un bărbat care 11 luni a fost luat din casa lui şi care nu şi-a văzut nevasta, mama de 84 de ani şi cei trei copii. Cu smerenie, cu dragoste şi cu respect, pentru că mereu sunt atent la declaraţiile domnului preşedinte Traian Băsescu, aşa cum domnia sa a spus aseară în interviu că dacă jurnaliştii au un minim respect pentru statul de drept să citească legea graţierii, aşa îl rog şi eu, cu mare stimă şi cu mare respect, din inimă îl rog, să pună un consilier să deschidă şi să citească legea executării pedepsei la regimul deschis, la recompense, şi să vadă că eu aveam dreptul la 30 de zile în sânul familiei. Nu mi s-a dat o zi. Domnul preşedinte este mediator între stat şi societate. Poate am devenit şi eu un om mai smerit. Condamnat în dosar pentru schimbul de terenuri nu comentez hotărârea, dar spun doar atât: cine este hoţul atât de mare infractor care să fure 600.000 de euro şi să dea 30 de milioane de euro cadou la alţii? Cel mai important este faptul că eu am executat jumătate din pedeapsa dată în dosarul transferurilor. Spun cu mâhnire. În fiecare zi, familia mea a fost terorizată cu ştiri: Becali a slăbit 19 kg- n-am slăbit 19 kg, Becali paralizează- n-am paralizat încă. Dacă tot s-a vorbit, de ce nu mi s-a dat dreptul, care legea românească mi-o dă, la 5 zile sau la 10 zile să vin să-mi iau familia în braţe, să-mi iau mama în braţe, să o sărut şi să plec să-mi execut pedeapsa? Este vocea suferinţei a unui bărbat care este batjocorit”, a spus Becali pentru România TV.

 

„Pe cine deranjez dacă am executat un an din pedeapsă să mă duc să fac un an din pedeapsă şi să vin după 4-5 luni să execut pedeapsa? Cui să fac eu rău sub pază şi de ce? La regimul meu, regim deschis, poţi să pleci singur şi la teatru, liber fără pază. Dacă eu mă pot duce la doctor fără pază, cum spune legea, cum să mă operez cu pază? Respectaţi legea! Poate Dumnezeu m-a adus aici ca să văd oameni care au făcut doi ani, trei ani de puşcărie, le-au murit părinţii. Vin lângă mine plângând. Le-am înmormântat eu părinţii. Aveau trei ani de puşcărie şi nu le-au dat o zi. Le-au murit părinţii de dor”, a mai spus Becali.

„Nu am nevastă, nu am mamă, nu am copii, nu am nimic. Eu ca să am ceva trebuie să închid ochii şi să-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele, de chipul mamei mele. Nu am nimic pe pământul asta! M-aţi făcut un sălbatic şi un vagabond, fără nimic pe lume! Nu mai pot tăcea la infinit! Dacă taci la infinit, eşti complice la ce se întâmplă în ţara ta”.

 

„Îi spun domnului preşedinte: domnule preşedinte, jumătate din pedeapsă am executat-o! Nu cred eu că dumneavoastră credeţi că eu sunt sechestrator cum aţi văzut la televizor. Graţierea a cerut-o familia mea, acum o cer şi eu verbal. Nu vreau să spun mai multe pentru că sunt bărbat, sunt puternic. În ţara mea, preşedinte, prim-ministru, parlamentari, ministru de justiţie se uită la televizor cum o familie este chinuită în fiecare zi şi nu nimeni nu ia măsuri. Domnului prim-ministru îi mulţumesc pentru toate câte a spus în favoarea graţierii mele”.

Eu nu sunt în măsură şi nici nu vreau să comentez eu despre Gică Popescu pentru că omul face fiecare ce-i place. El a fost orgolios şi a zis: refuz graţierea. Eu ca să-mi văd familia mea, mama mea şi fetele mele, eu cum să fac un gest de orgoliu şi să refuz graţierea? Eu o cer de o sută de ori. Cred că mi-o va da până-n Paşte. Dacă se respectă legea, eu acum nu ar trebui să stau în puşcărie”, a mai spus Becali.

 

„Îl rog pe preşedinte să-mi dea o audienţă să-i explic ce se întâmplă în puşcăriile din România. Nu te educi la puşcărie. Este vocea durerii din inima mea. Ce înseamnă asta? Cum se numeşte aşa ceva? Îi transmit asta primului-ministru: am avut creştere economică de 3,5 %, Dumnezeu ne-a văzut, dar vă spun că până nu se va face dreptate, nu se vor alătura vouă celelalte. Ce se întâmplă în puşcăriile din România este inadmisibil”.

 

În încheiere, Becali a mărturist că nu mai vrea să audă niciodată de politică.

 

„Eu nu mai fac niciodată politică. Nu mai mă interesează politica. Când ies, nu mai dau drumul la televizor ca să nu urlu. Sunt omul care dacă vede nedreptate, nu poată să tacă, aşa că mai bine nu mai dau drumul la televizor”.

 

GIGI BECALI a cerut de întrerupere a pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

 

 

romaniatv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cum ne afecteaza viata trecerea la ora de vara

URMĂTORUL ARTICOL

Performanta incredibila pentru Simona Halep care a ajuns in semifinalele concursului Indian Wells

Ultimele știri de la Actualitate