ULTIMĂ ORĂ:

Mascatii au descins in aceasta dimineata (23.01.2014) in localitatea Ceplenita, Iasi, la locuintele a doi tineri suspectati ca au furat mai multe autoturisme din Botosani

Mascatii au descins in aceasta dimineata (23.01.2014) in  localitatea Ceplenita, Iasi,  la locuintele a doi tineri suspectati ca au furat mai multe autoturisme din Botosani
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

In aceasta dimineata mascatii au descins in localitatea Ceplenita, la locuintele a doi tineri suspectati ca au furat mai multe autoturisme din Botosani.

La actiune participa politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi si IPJ Botosani. La sfarsitul perchezitiilor cei doi suspecti vor fi dusi la audieri.

„In aceasta dimineata, politistii din cadrul I.P.J. Botosani, cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Iasi, efectueaza doua perchezitii in localitatea Ceplenita, judetul Iasi, pentru probarea activitatii infractionale a unor suspecti de comiterea de infractiuni contra patrimoniului.

 

La actiune participa politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Flamanzi, precum si politisti ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Botosani. Din investigatiile efectuate in cauza au rezultat indicii ca, in cursul lunii noiembrie 2013, suspectii ar fi comis furturi de si din auto, faptele petrecandu-se pe raza orasului Flamanzi, judetul Botosani. Politistii urmaresc identificarea si ridicarea oricaror mijloace utile in probarea activitatii infractionale a persoanelor in cauza”, se arata intr-un comunicat al IPJ Iasi.

 

bzi.ro