McDonald’s aduce razboiul cafelei cu Starbucks direct in bucataria consumatorilor. Vezi detalii

Cafeaua de la McDonald’s este unul dintre cele mai apreciate produse ale lanţului de fast-food. Aşa că producătorul american s-a gândit să o aducă şi mai aproape de cumpărător, prin plasarea să în supermarketuri, scrie Quartz.

 

McDonald’s a încheiat de curând un parteneriat cu Kraft Foods, prin care vrea să testeze introducerea brandului propriu de cafea McDonald’s în alimentare şi alte magazine de retail,începând din 2014.  Kraft se va ocupă de marketingul şi distribuţia noilor produse McDonald’s, potrivit Quartz, citat de incont.ro.

 

Lanţul de restaurante a avut la început în meniu doar sortimentul Premium Roast, dar treptat a adăugat noi variaţii, de la mocha şi latte-uri, până la ice coffee. Nu se ştie deocamdată în ce magazine şi în ce ţări vor apărea pachetele de cafea boabe şi măcinată, dar compania va da mai multe detalii spre sfârşitul acestui an.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste 1.000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie „Spiru Haret” vor picheta, luni 4 noiembrie, sediul Parlamentului, pentru a determina parlamentarii sa aloce sase la suta din PIB pentru invatamant

URMĂTORUL ARTICOL

In perioada 4 – 15 noiembrie, la Iasi are loc cel mai mare eveniment dedicat studentilor. Iata programul UNIFEST Iasi

Ultimele știri de la International