Medici in alerta la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi dupa ce mai multi pietoni loviti de masini au ajuns la spital politraumatizati

 

 

 

Medicii ieseni au avut de solutionat cateva cazuri dificile, dupa ce mai multi pietoni loviti de masini au ajuns la spital politraumatizati.

Astfel, Mihai O, de 45 de ani, a fost adus la spital cu o ambulanta cu medic, acesta prezentand un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism cranio-facial, o contuzie toracoabdominala, traumatism la nivelul membrelor, o fractura deschisa gamba dreapta, barbatul fiind internat la Ortopedie. Un alt barbat, de 43 de ani, a fost adus la spital de un echipaj SMURD, acesta prezentand o contuzie toracoabdominala, contuzie de bazin, fractura la nivelul gambei drepte, fiind internat la Ortopedie. Totodata, Laurentiu H., de 37 de ani, accidentat de o masina in Barlad, a fost adus de ambulanta cu madic la Iasi, acesta prezentand un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism toracic, hemopneumototax drept drenat, fiind in UPU unde este supus unor investigatii suplimentare.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Poezia in spectacol – spectacol la Casa de Cultura a Municipiului Iasi „Mihai Ursachi”, luni 9 decembrie 2013

URMĂTORUL ARTICOL

Previziuni apocaliptice asupra dolarului si a evolutiei pretului aurului de pe pietele internationale. Vezi detalii

Ultimele știri de la Sanatate