ULTIMĂ ORĂ:

Mesaje amuzante de 1 Martie! Iata cateva idei de mesaje haioase pe care le poti trimite de Martisor celor apropiati

Mesaje amuzante de 1 Martie! Iata cateva idei de mesaje haioase pe care le poti trimite de Martisor celor apropiati
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

MESAJE 1 MARTIE AMUZANTE: Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

 

 

MESAJE 1 MARTIE HAIOASE: Acum mi-e usor sa-ti dau un mesaj sms si sa-ti iau un martisor sa sarbatorim venirea primaverii, nu am uitat nici pana acum ca cel mai greu mi-a fost in 1990 cand ti-am luat martisorul printre gaza lacrimogene…ca toti minerii.

 

MESAJE 1 MARTIE AMUZANTE: Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale!

 

MESAJE 1 MARTIE HAIOASE: Stiu ca nu ti-am luat martisor si am fost un mare taran si mai stiu ca esti cea mai frumoasa femeie din spatiul sud-est european.

 

Suntem veriga firului de aţă

A fiecărui lanţ făcut din doi,

E greu cu noi, femeile, în viaţă,

Dar e şi imposibil fără noi.

 

MESAJE 1 MARTIE AMUZANTE: Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

 

MESAJE 1 MARTIE HAIOASE: Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Martisor… ca asa e romaneste.

 

MESAJE 1 MARTIE AMUZANTE: Atunci cand popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dadeam martisoare… pentru ca asa-i romanul, primitor.

 

MESAJE 1 MARTIE HAIOASE: Sunt veteran in Legiunea Straina si am luptat 4 ani ca mercenar in Afghanistan, cea mai grea batalie pentru mine ramene saptamana dintre 1 si 8 Martie… asa se intampla in fiecare an.

 

Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un martisor decat sa-ti dau un mesaj pe telefon, dar intelege-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si traiesc numai prin rime.

 

MESAJE 1 MARTIE AMUZANTE: La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna.