Mesaje de Sfantul Andrei! Alege unele dintre cele mai emotionante mesaje si urari de Sfantul Andrei pentru cei dragi!

 

 

 

Mesaje de Sfantul Andrei

 

Andreea/Andrei iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros “La multi ani!”.Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un “La multi ani” aducator de fericire! La multi ani Andrei/Andreea!

 

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

 

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

 

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau vreodata. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

 

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani!

 

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sarbatorile petrecute langa cei apropiati!

 

Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericire si liniste interioara!

 

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer “La multi ani!”.

 

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

 

Alte MESAJE DE SF. ANDREI

Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire!

 

Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

 

La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

 

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

 

La multi ani in aceasta zi binecuvantata de Sfantul Andrei!

 

La multi ani de ziua ta, Andreea!

 

La multi ani, Andrei!

 

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!

 

Pe o petala de lalea, La Multi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

 

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

 

La multi ani! Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!

 

Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai noroc si bucurie! La multi ani!

 

Azi, de ziua numelui, iti urez sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

 

La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

 

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate. La multi ani!

 

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros La Multi Ani, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

 

Astazi iti urez „La multi ani”. Astazi iti spun „Multe impliniri”. Si-ti multumesc ca esti alaturi de mine!

 

La multi ani, Andreea! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu imi luminezi mie viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat care sa tina o viata intreaga!

 

La Multi Ani plini de fericire si impliniri! Sa iti surada norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La Multi Ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Afla semnificatia numelui Andrei

URMĂTORUL ARTICOL

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, sambata dimineata (30.11.2013), dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile, in Portul Braila

Ultimele știri de la Actualitate