Mesaje si sms-uri de Dragobete! Vezi cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite de Dragobete persoanei iubite

 

 

 

Dupa Valentine’s Day, romanii se pregatesc de Dragobete. Poti surprinde persoana iubita cu un mesaj de Dragobete.

 

 

Dragobetele, sarbatoarea iubirii la romani, este sarbatorit luni, 24 februarie. Dragobetele este descris in mitologia populara romaneasca drept un tanar voinic, bun si frumos, simbol al fertilitatii si al renasterii naturii. In legendele autohtone, Dragobete este fiul Babei Dochia.

 

Dragobete era sarbatorit si pe vremea dacilor. Acesta era zeul iubirii, echivalentul lui Cupidon din mitologia romana si al lui Eros din cea greceasca.

 

Indragostitii care vor sa isi suprinda partenera sau partenerul cu un mesaj de Dragobete pot alege un mesaj de Dragobete pentru cei dragi din lista de mai jos.

 

1. Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe Pamant caruia ii pasa de tine. Eu sunt acela.

 

2. Exista patru etape catre fericire: 1. Eu 2. Tu 3. Inimile noastre 4. Noi doi impreuna.

 

3. Te iubesc pentru a te iubi si nu pentru a fi iubit, fiindca nimic nu egaleaza pentru mine fericirea de a te vedea fericit.

 

4. Viata e mult mai frumoasa cu tine in ea. Te iubesc!

 

5. Aseara am privit cerul. Au cazut 200 de stele, dar nu mi-am pus 200 de dorinte, ci una de 200 de ori – sa ma iubesti asa cum te iubesc eu.

 

6. Daca as amaneta un gram din dragostea mea pentru tine ti-as cumpara lumea toata si inca ceva.

 

7. Ti-ai inchis vreodata ochii si ai visat la felul in care ai vrea sa fii iubit? Eu fac asta tot timpul si ma vad pe mine impreuna cu tine. Nu pot sa imi imaginez nimic mai frumos decat sa stau langa tine.

 

8. Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc, sa traiesc. Te iubesc!

 

9. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine.

 

10. Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cum va fi vremea in aceasta saptamana (24 februarie – 2 martie 2014) la Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Un nou tortionar a fost identificat! Constantin Istrate, tortionarul lui Paul Goma, este fostul adjunct al comandantului Penitenciarului Gherla si traieste in prezent in comuna banateana Peciu Nou

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in