ULTIMĂ ORĂ:

Mesaje, urari si sms-uri de Sfintii Constantin si Elena. Vezi idei de mesaje pentru parinti, bunici, frati, surori, prieteni, sefi si toti cei dragi

Mesaje, urari si sms-uri de Sfintii Constantin si Elena. Vezi idei de mesaje pentru parinti, bunici, frati, surori, prieteni, sefi si toti cei dragi
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Miercuri, pe 21 mai 2014, de SF CONSTANTIN ŞI ELENA, circa 1,8 milioane de români îşi aniversează ziua onomastică.

Dacă aveţi rude, prieteni sau colegi care poartă numele de Constantin sau Elena sau derivate ale acestora le puteţi trimite MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mângie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi ani, cu ocazia zilei de „Sfintii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii si impliniri!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia zilei onomastice, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri!

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, impliniri, realizari si iti uram un sincer „La multi ani!”

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Dragul meu, cu ocazia aceastei zile, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

 

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Constantin / Costica / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor imparati Constantin si Elena! Sa va calauzeasca si va va ajute a urma calea spre Domnul!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Iti urez „La multi ani”, pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfantul Constantin pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La Multi Ani Constantine si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

 

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

 

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

 

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!