Mihaela Radulescu a spus tot adevarul! Care este relatia fiului ei cu Dani Otil si Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a dorit să lămurească situaţia privind viaţa ei personală. Astfel, diva a scris pe pagina de Facebook tot adevărul despre relaţia fiului ei cu fostul şi actualul iubit, dar şi despre faptul că nu este devoratoare de bărbaţi.
Mihaela Rădulescu a ţinut să facă destăinuri publice. Diva din Monaco a scris pe contul de socializare că fiul ei nu se cunoaşte cu Dani şi cu Felix. Ea a specificat şi faptul că nu şi-a părăsit nicio clipă copilul şi locuieşte tot alături de el.

„Fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani si nici cu Felix. Rămân aceeaşi mamă iubitoare şi responsabilă, care nu face greşeli majore. Ayan are un tată minunat şi nu va cunoaşte alt bărbat, decăt atunci când voi considera asta un pas logic şi nevătămător pentru el. Nu m-am mutat în Elveţia , nici în Austria, ci locuiesc tot în Monaco, cu puiul meu. Nu mi-am abandonat niciodată copilul, dar nici pe mine, aşa ca ştiu exact în ce doze să-mi planific viaţa de mamă, de profesionistă în munca mea şi pe cea de iubită. Nu am schimbat nenumăraţi bărbaţi, nu am fost atăt de capabilă, ci mi-am trăit relaţiile şi căsniciile de câte 5,6, 10 ani, atât cât am fost fericită. Nu sunt o devoratoare de bărbaţi, ci o femeie liberă, care-şi trăieşte iubirile şi care ştie si ce vrea şi cine e”, a scris ea.

Mai mult, Mihaela a dorit să spună şi că duce o viaţă sănătoasă şi nu şi-a scos absolut nicio coastă, după cum a fost acuzată în presă.
„Nu mi-am scos nicio coastă şi nici nu a dat vreun bisturiu iama în mine. Duc o viaţa sănătoasă, am o disciplina pe care puţini o pot înţelege şi practica şi nu ma lupt ca sa înving bătrâneţea, ci ca să-mi trăiesc viaţa după pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce şi cum vreau eu”, a completat ea.

 

 

sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Seara de film german – „Finsterworld” (Germania 2013)

URMĂTORUL ARTICOL

Declaratia socanta a tatalui criminalului care si-a strangulat iubita cu un colier: „Nu cred ca voi avea puterea sa…”

Ultimele știri de la Monden