Mihai Bendeac în lacrimi la Iași după discursul marelui actor Eugen Racoți
Mihai Bendeac în lacrimi la Iași după discursul marelui actor Eugen Racoți

Mihai Bendeac în lacrimi la Iași după discursul marelui actor Eugen Racoți – VIDEO

Actorul Mihai Bendeac a venit recent la Iași unde a avut mai multe spectacole care s-au jucat cu casa închisă. Bendeac a plecat în lacrimi din Iași după discursul emoționant al marelui actor Eugen Racoți.

La sfârşitul unui spectacol, Bendeac l-a invitat pe scenă pe Eugen Racoți care a avut un discurs ce i-a pus pe spectatori pe gânduri. Cei care au asistat la marile cuvinte au aplaudat minute în şir. Iată ce a zis Eugen Racoți la Iași:

” Vreau să vă spun, comunicarea între oameni, concretă, așa cum este astăzi, e mai puternică decât orice latură tehnică. Să vă folosiți de ea, latura tehnică, acolo unde trebuie… Dar să nu pierdeți atingerea de om! ” a explicat actorul.

Mihai Bendeac a filmat momentul și la postat pe o rețea de socializare. Postarea a ajuns în scurt timp virală având sute de comentare, distribuiri și reacții:

” Se întâmplă, uneori, să se oprească timpul în loc. Așa s-a întâmplat aseară, la Iași, în finalul celui de-al doilea spectacol din acest turneu. Mulțumim domnului Eugen Racoți pentru tot ce înseamnă pentru noi…” a spus actorul în postare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Norii cu gheață veniți în apropierea Iașului, sparți cu 75 de rachete antigrindină

URMĂTORUL ARTICOL

Experiența unui medic rezident din Iași la un spital din America: Fiecare rezident are biroul lui – VIDEO

Ultimele știri de la Deschideri