Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, precizări privind audierile de la DIICOT

/

Astăzi, la ora 10:00, primarul Mihai Chirica a fost invitat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași pentru a oferi declarații într-un vechi dosar deschis de un fost procuror al Direcției. Audierea a durat în jur de jumătate de oră, după care edilul și-a reluat programul obișnuit.

„Am fost invitat într-o manieră civilizată să ofer unele lămuriri legate de un subiect mai vechi deschis de un fost procuror. Sunt deschis să ofer orice informații pentru orice instituție, am încredere în aceste instituții și sunt convins că aceste lucruri vor trece cel puțin în ceea ce mă privește într-o manieră corectă și fără să am de suferit.

Sunt primar al Municipiului Iași de peste 8 ani, calitate în care sunt semnatarul a peste 640.000 de documente și am în spate un aparat administrativ constituit conform legii, care trebuie să își facă treaba, cum și celelalte instituții ale statului au oameni care trebuie să își facă datoria în mod responsabil și corect față de instituție și față de legile țării”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Primarul Mihai Chirica este audiat la DIICOT! Emoții pentru edilul Iașului (Update)

URMĂTORUL ARTICOL

Cum arată averile consilierilor județeni? Cine sunt bogații care conduc Iașul?

Ultimele știri de la Actualitate