ULTIMĂ ORĂ:

Mii de tigari din Republica Moldova au fost descoperite intr-un tren la Iasi

Mii de tigari din Republica Moldova au fost descoperite intr-un tren la Iasi
Citit : 12 views Comentariu

 

 

 

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, in trenul accelerat 401, ascunse si nedeclarate, 7.720 de tigari cu timbru de acciza Republica Moldova.

Astfel, in data de 24 noiembrie, in jurul orei 21:00, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi – feroviar au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit la vagoanele trenului accelerat 401 care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti.

 

In urma controlului, echipa comuna a descoperit in vagonul restaurant, intr-un locas sub aparatul frigorific, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 7.720 de tigari de diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova. Politistii de frontiera au stabilit ca marfa ii apartine insotitorului vagonului, cetateanul roman Ion L, in varsta de 25 de ani. Barbatul a fost amendat cu 5.000 de lei, iar marfa a fost confiscata.

 

bzi.ro