mai_multi_militari_au_primit_distinctii_de_la_mircea_dusa

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, le-a inmanat astazi (23.04.2013) medalii si embleme mai multor militari romani

Ministrul apărării, Mircea Dușa, le-a înmânat astăzi medalii şi embleme mai multor militari români râniți în teatrele de operații, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Monumentul Eroilor militari din Parcul Tineretului.
„Militarii din teatrele de operații sunt o prioritate pentru mine. Colaborăm foarte bine cu partenerul american şi am reușit să asigurăm condiții bune și sigure militarilor noștri, ținând cont că acolo este o zonă unde se desfășoară permanent acțiuni de luptă”, a declarat ministrul Dușa, în cadrul ceremoniei prilejuite de aniversarea Forțelor Terestre.
Printre distincțiile oferite astăzi s-au numărat Medalia Națională „Serviciul Credincios” clasa a II-a, cu însemn de război, acordată plutonierului-adjutant Neculai Costel Stanciu, Medalia Națională „Serviciul Credincios” clasa a III-a, cu însemn de război, acordată caporalului clasa a III-a Nicolae Daniel-Gheorghe Tuică, și Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, acordată sergentului (rtr.) Dan Daniel Porumb, se arată într-un comunicat de presă al MApN.
De asemenea, în cadrul ceremoniei, generalul-locotenent Stefan Dănilă, șeful Statului Major General, şi generalul-locotenent Sorin Ioan, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, au înmânat distincții militare personalului din această categorie de forțe, pentru merite deosebite pe timpul îndeplinirii misiunilor externe şi de pe teritoriul național.
Tot astăzi, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, a avut loc o ceremonie militară de la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, unde au fost depuse coroane și jerbe de flori în memoria eroilor neamului, la care a participat secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, Vasile Costea.
Ministrul Apărării, Mircea Dușa, le-a înmânat astăzi medalii şi embleme mai multor militari români râniți în teatrele de operații, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Monumentul Eroilor militari din Parcul Tineretului.

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, le-a înmânat astăzi medalii şi embleme mai multor militari români râniți în teatrele de operații, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Monumentul Eroilor militari din Parcul Tineretului.

„Militarii din teatrele de operații sunt o prioritate pentru mine. Colaborăm foarte bine cu partenerul american şi am reușit să asigurăm condiții bune și sigure militarilor noștri, ținând cont că acolo este o zonă unde se desfășoară permanent acțiuni de luptă”, a declarat ministrul Dușa, în cadrul ceremoniei prilejuite de aniversarea Forțelor Terestre.Printre distincțiile oferite astăzi s-au numărat Medalia Națională „Serviciul Credincios” clasa a II-a, cu însemn de război, acordată plutonierului-adjutant Neculai Costel Stanciu, Medalia Națională „Serviciul Credincios” clasa a III-a, cu însemn de război, acordată caporalului clasa a III-a Nicolae Daniel-Gheorghe Tuică, și Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, acordată sergentului (rtr.) Dan Daniel Porumb, se arată într-un comunicat de presă al MApN.De asemenea, în cadrul ceremoniei, generalul-locotenent Stefan Dănilă, șeful Statului Major General, şi generalul-locotenent Sorin Ioan, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, au înmânat distincții militare personalului din această categorie de forțe, pentru merite deosebite pe timpul îndeplinirii misiunilor externe şi de pe teritoriul național.Tot astăzi, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, a avut loc o ceremonie militară de la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, unde au fost depuse coroane și jerbe de flori în memoria eroilor neamului, la care a participat secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, Vasile Costea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Explozie puternica in centrul Moscovei in cursul zilei de marti (23.04.2013). Cel putin doi oameni au fost raniti in explozia unui dispozitiv

URMĂTORUL ARTICOL

Scurtmetrajul realizat de regizorul Radu Jude, „O umbra de nor”, a fost selectionat in sectiunea Quinzaine des Réalisateurs a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, care se va desfasura intre 16 si 26 mai

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in