miron_cozma_iasi_24_ianuarie

Miron Cozma nu a fost lasat sa participe la manifestarile din Piata Unirii de la Iasi din 24 ianuarie 2013! El spune ca a fost invitat special si ca nu a fost lasat de intre de un jandarm

Ajuns in jurul orei 10 in Piata Unirii din Iasi, Miron Cozma a vrut sa depuna o coroana de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza insa jandarmii nu i-au permis sa faca acest lucru.


Ajuns in jurul orei 10 in Piata Unirii din Iasi, Miron Cozma a vrut sa depuna o coroana de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza insa jandarmii nu i-au permis sa faca acest lucru. Miron Cozma a venit insotit de Marilena Nitu in Piata Unirii si a avut o cearta destul de intensa cu jandarmii.

El a declarat presei că a fost împiedicat de jandarmi să pătrundă în Piaţa Unirii, deşi spune că fusese invitat la evenimente.

„Eu am primit la sediul partidului invitaţie pentru a participa la evenimentele dedicate Unirii, dar nu am fost lăsat să intru în piaţă. Îl voi da în judecată pe jandarmul care mi-a interzis accesul în Piaţa Unirii”, a declarat Miron Cozma. De cealaltă parte, reprezentanţii Jandarmeriei susţin că au acţionat potrivit „dispoziţiei organizatorilor”.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce s-a petrecut astazi de Ziua Unirii la Iasi! Declaratii ponderate a lui Victor Ponta si Crin Antonescu in fata a mii de oameni adunati la sarbatoare! Traian Basescu este marele absent de la Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Sa fie oare adevarat? Studiourile de video-chat din Iasi sunt in pericol de faliment! Rezista doar cele mari care ofera conditii de lux la angajare si cazarea fetelor! Majoritatea modelelor prefera sa se dezbrace de acasa!

Ultimele știri de la Eveniment