ULTIMĂ ORĂ:

Mitropolia a cerut municipalitatii ajutorul pentru finantarea unor lucrari la trei biserici. Vezi detalii

Mitropolia a cerut municipalitatii ajutorul pentru finantarea unor lucrari la trei biserici. Vezi detalii
Citit : 2 views Comentariu

 

 

 

Mitropolia a cerut municipalitatii ajutorul pentru finantarea unor lucrari la trei biserici. Solicitarea sefilor Mitropoliei a ajuns la primarie dupa emiterea in luna aprilie a unei hotarari prin care se aproba o prima lista cu biserici ce ar urma sa beneficieze de deconturi ale lucrarilor de la bugetul local. 

 

 

„Noile unitati de cult pentru care s-a cerut includerea in lista bisericilor ce beneficiaza de finantare pentru lucrari de la bugetul local sunt Parohia „Inaltarea Domnului” din Soseaua Nicolina nr. 110, Parohia „Invierea Domnului” din Strada Vitejilor nr. 2, dar si Parohia „Izvorul Tamaduirii”, din Strada Gloria nr. 1″, a precizat Cosmin Coman, director Directia Dezvoltare si Proiecte Europene.

Pe lista unitatilor de cult care au fost inscrise pentru finantare se mai numara Parohia Sf. Mahrama a Domnului, Parohia Sf. Petru si Pavel, Parohia Sf. Treime, Parohia Sf. 40 de Mucenici, Parohia Sf. Prooroc Daniel, Parohia Nasterea Maicii Domnului, Sf. Prooroc Ilie si Sf. Nectarie, Parohia Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, Parohia Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil si Sf. Iulian din Tars, Parohia Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil, Parohia Sf. Imparati Constantin si Elena, Parohia Sf. Nicolae, Catedrala Mitropolitana, Protopopiat II, Parohia Sf. Arhidiacon Stefan si Parohia Sf. Mare Mucenic Mina. Lucrarile aprobate pentru finantare nu vizeaza sume precise, municipalitatea urmand a deconta discretionar facturile primite, bugetul aprobat pe anul in curs pentru sponsorizarea bisericilor fiind de 0,5 milioane de lei. Anul trecut, primaria a avut acelasi buget, suplimentarile acestuia urcand cheltuielile dedicate bisericilor pana la 1,34 milioane de lei.

 

bzi.ro