Modificare in cadrul programului „Cornul si laptele”. Vezi detalii

 

 

 

„I-am asigurat pe cei care m-au invitat aici că voi face o propunere: de a reduce TVA, în primul rând, la produsele din proiectul ‘Cornul şi laptele’„.

„Cred că dacă vom aduce o modificare pe acest program am realiza două lucruri: în primul rând, prin educaţie, copiii ar înţelege ce înseamnă produsele bio şi ar creşte atractivitatea lor. Din păcate, boala după bani de care vorbeam, a trimis uşor în derizoriu acest proiect. Cornul a devenit pâine şi pâinea a devenit un fel de pâine pe care mulţi dintre noi nu ar vrea să o aibă niciodată pe masă. Cred că este momentul să fim cu ochii atenţi la acest proiect, care a adus beneficii importante când a fost introdus şi în continuare poate aduce. Dacă putem să scădem TVA, putem să completăm acest proiect, ar putea să fie o idee foarte interesantă să-i învăţăm pe copii să mănânce bio, inclusiv prin programul ‘Cornul şi Laptele”, a spus Ecaterina Andronescu.

 

Aceasta a precizat că Universitatea Bucureşti a câştigat un proiect pe fonduri structurale şi, în 18 luni, România va avea cel mai performant laborator de testare a alimentelor.

 

„Am scris un proiect pe fonduri structurale pe POS CCE şi din fericire l-am câştigat, Universitatea Bucureşti, astfel încât vom avea peste 18 luni cel mai performant laborator pentru testarea alimentelor. Cu capacitatea noastră de a fi arbitru neutru în raport cu cei care sunt producători de alimente, cred că este o altă direcţie în care trebuie să acţionăm ca şi producătorii să se disciplineze şi să producă şi să pună pe piaţă alimente mai sănătoase faţă de cele pe care le avem astăzi”, a spus Andronescu, potrivit Agerpres.

 

Institutul Social Democrat ‘Ovidiu Şincai’ în parteneriat cu Asociaţia Bio-România a organizat marţi, la Palatul Parlamentului, o dezbatere cu tema: ‘Dezvoltarea Durabilă a Europei ‘Goethe Project’ – TVA verde în agricultură şi alimentaţie”.

 

 

romaniatv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Propolisul – cel mai puternic medicament din natura. Vezi ce beneficii are

URMĂTORUL ARTICOL

Eveniment inedit! Premiile Excelentei in Educatie se decerneaza in cadrul Congresului Studentilor din Romania de pe 17 mai 2014

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in