isj_iasi

Modificarile anuntate de Inspectoratul Scolar Judetean in ce priveste numirea unor noi directori in unitatilor de invatamant preuniversitar din Iasi continua

Modificarile anuntate de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) in ce priveste numirea unor noi directori ai unitatilor de invatamant preuniversitar din judet continua.

Modificarile anuntate de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) in ce priveste numirea unor noi directori ai unitatilor de invatamant preuniversitar din judet continua.

Deja, la Sipote, Liceul Ion Neculce din Targu Frumos, la Trifesti sau la Scoala Gimnaziala Alecu Russo se anunta schimbari ale coordonatorilor institutiei. Dintre toate acestea, se pare ca la Russo a aparut un mic scandal, profesorii acuzand ca reprezentantul Aliantei Sindicale Gheorghe Asachi din institutie a incercat sa intervina in acest proces.

„Eu vreau sa va semnalez cazul de la scoala noastra, pentru ca nu este normal ceea ce s-a incercat… Noi, ca profesori, am fost consultati atunci cand vine vorba de a fi schimbata doamna director Ionescu si ne-am exprimat intentia! Curios, liderul sindicatului din institutia noastra, respectiv doamna Munteanu de la Alianta Sindicala Gheorghe Asachi, a incercat sa o impuna pe doamna Ciubotaru… Totul s-a petrecut foarte dubios, atata timp cat din ceea ce stim noi, nu sindicatul decide, ci doar legea si evaluarile Inspectoratului Scolar”, a dezvaluit un cadru didactic. Cu toate ca reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI (BZI) au incercat telefonic, in repetate randuri, sa obtina un punct de vedere din partea presedintelui Aliantei Sindicale Gheorghe Asachi, Violeta Amariei, aceasta nu a raspuns. Pâna la acest moment s-au propus noi directori la urmatoarele unitati de învatamânt: Liceul Teoretic D. Cantemir – prof. Anca Dimitriu, Scoala Gimnaziala M. Codreanu – prof. Ionela Calin, aceasta unitate se afla în atentia conducerii inspectoratului pentru recredibilizare în contextul cartierului printr-un demers managerial mai insistent si creativ, Scoala Gimnaziala Holboca – prof. Adrian Bratoi – director adjunct, Liceul B. Voda Halaucesti – prof. Lidia Neculaes. „Evaluarile si analizele continua. Conducerea Inspectoratului Scolar doreste sa asigure un climat educational performant în învatamântul preuniversitar, iar etapa de numire a directorilor prin delegatie este parte a acestui demers”, au precizat reprezentantii ISJ.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Procurorii au solicitat ca vatmanul Cristian Diaconu, cel care a produs tragicul accident din Fundatie sa fie arestat fiind acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa, dar si de nerespectarea masurilor de securitate in munca

URMĂTORUL ARTICOL

Iata prioritatile politistilor ieseni in anul scolar 2013-2014

Ultimele știri de la Actualitate