Moneda romaneasca a continuat sa se aprecieze pe piata interbancara in raport cu moneda unica, dolarul american si francul elvetian

 

 

 

Dupa ce BNR a anuntat un curs de referinta care plaseaza euro la valoarea de 4,4413 lei, spre finalul sedintei interbancare, pereche euro/leu s-a tranzactionat la cotatii de 4,4357, ceea ce poate indica o scadere a cursului de schimb.

 

De asemenea, moneda romaneasca s-a apreciat si in raport cu dolarul american, iar cursul de schimb a scazut pana la valoarea de 3,2654 lei/ dolar, fata de cursul de referinta de 3,2664 lei/dolar anuntat miercuri de Banca Nationala.

 

In acelasi timp, leul s-a intarit si in fata francului elvetian, dupa ce BNR a afisat un curs de referinta de 3,6092 lei/franc, in a doua parte a sedintei interbancare, cursul de schimb pentru perechea franc/leu a scazut pana la valoarea de 3,5982.

 

Ratele de schimb leu/dolar si leu/franc elvetian sunt calculate de Banca Nationala a Romaniei in functie de paritatea leu/euro si ratele de schimb euro/dolar si euro/franc elvetian.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Duminica, 1 decembrie 2013, trupa de divertisment Malade prezinta un spectacol inedit la Teatrul Fix

URMĂTORUL ARTICOL

Astazi, 28 noiembrie 2013, se implinesc 95 de ani de cand romanii aflati sub ocupatie straina au decis sa revina la patria mama

Ultimele știri de la Economic