sarbatorile_iasului_2013

Municipalitatea ieseana a facut publica lista artistilor care vor sustine spectacole cu ocazia sarbatorii Sarbatorile Iasului. Astfel, pe 15 octombrie, vor canta Cargo, Mandinga, Smiley si Loredana

Municipalitatea ieseana a facut publica lista artistilor care vor sustine spectacole cu ocazia sarbatorii Sarbatorile Iasului.

Municipalitatea ieseana a facut publica lista artistilor care vor sustine spectacole cu ocazia sarbatorii Sarbatorile Iasului.

Astfel, pe scena de la Palat vor canta, in data de 15 octombrie, incepand cu ora 18:00, Cargo, Mandinga, Smiley si Loredana, acestia urmand sa primeasca, pentru prestatia lor, onorarii de 4.000 de euro, 5.000 de euro, 7.000 de euro, respectiv 11.000 de euro. Bugetul alocat evenimentului include si focul de artificii, care va costa 20.000 de euro, in timp ce inchirierea si montarea scenei va costa 9.000 de euro. Concertul va fi prezentat de actorul Pavel Bartos, iar atat el, cat si Andreea Marin, care va fi amfitrionul Serii Valorilor, au contractele confidentiale.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tragedie in sportul romanesc! Un jucator al unei echipe de fotbal de sala din liga a doua s-a prabusit in timpul meciului dintre Protineret Sighisoara si United Clinceni ,la Odorheiul Secuiesc. Tanarul a facut infarct si a murit

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Echipajele Servicii Publice SA au inceput sa ridice masini de pe strada IC Bratianu din Iasi

Ultimele știri de la Eveniment