Noaptea Europeana a Muzicii Clasice, la Biblioteca Judeteana Iasi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită publicul meloman la „Noaptea Europeană a Muzicii Clasice”, care va avea loc joi, 18 iunie, 2015, începând cu ora 18.00, în Sala de Lectură. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Europe Direct Iaşi cu susținerea Comisiei Europene şi a Reprezentaţiei Comisiei Europene în România. Cu această ocazie, Orchestra Palatului Copiilor din Iași va susține un mini-concert de muzică clasică europeană.
„Noaptea Europeană a Muzicii Clasice” este la prima ediție, are ca motto Go Global Act Local și îşi propune să promoveze muzica clasică în rândul populaţiei urbane şi nu numai, încercând să arate o nouă faţetă a muzicii culte, necunoscută încă de mulţi dintre noi, cum ar fi spaţiul de desfăşurare al concertelor, vestimentaţia şi vârsta artiştilor, cum şi noi abordări/ orientări ale acestui gen muzical.
„Noaptea Europeană a Muzicii Clasice” este un eveniment regional, care se va desfășura sincron în patru orașe, la inițiativa centrelor Europe Direct Nord-Est Iași – Piatra-Neamț – Bacău – Suceava – Vaslui – Comănești.
Participarea este gratuită.
Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Grajdan, inchisoare pentru favorizarea lui Adrian Nastase

URMĂTORUL ARTICOL

Astazi, restrictii de circulatie in zona Universitatii Asachi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in