Noi cutremure in Banat! Vezi ce cauta milionarul Ovidiu Tender in subteran

Milionarul Ovidiu Tender, cel care deține firma Prospecțiuni SA, a depus recent – la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș – nu mai puțin de 16 cereri prin care cere aprobarea statului român pentru… mici cutremure.

 

Tehnic, în pământ vor fi introduse aparate speciale care vor provoca seisme la scara mică. Totul pentru găsirea de petrol, scrie exclusivtm.ro.

În total, 16 comune din județul Timiș se află pe lista milionarului născut și crescut în Timișoara. Practic, specialiștii firmei deținute de Ovidiu Tender au stabilit că zăcăminte importante de petrol se află sub localitățile Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Cărpiniş, Checea, Săcălaz, Cenei, Uivar, Giulvaz, Sanmihaiu Român, Parta, Giroc, Şag, Sanandrei, Padureni, Peciu Nou, Jebel.

realitatea.net

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Bilant negativ! Romania a pierdut cel mai mult din capacitatea sa de rafinare dintre toate statele Uniunii Europene, in ultimii 18 ani, potrivit ultimului raport World Oil and Gas Review al companiei italiene ENI

URMĂTORUL ARTICOL

Mugur Isarescu va candida pentru un nou mandat de guvernator, in 2014, a dezvaluit, vineri seara 10 octombrie, consilierul acestuia, Adrian Vasilescu

Ultimele știri de la Economic