Noi detalii in cazul fetei de 15 ani din Constanta care a fost drogata si violata de niste colegi

 

 

 

Liceenii care au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani, elevă a unui liceu de renume din Constanţa, se află în atenţia Poliţiei şi Parchetului.

În cazul de faţă, s-a autosesizat şi Inspectoratul Judeţean Şcolar, având în vedere că toţi tinerii au petrecut Balul Bobocilor, iar după petrecere au mers la fată acasă, unde au întreţinut relaţii sexuale. Chiar dacă băieţii susţin că nu a fost viol, aşa cum a ajuns plângerea în atenţia procurorilor, ei tot riscă închisoare! Şi asta pentru că, după consumarea faptelor, au ţinut să se laude pe Internet cu isprava lor, mai exact au postat filmuleţe şi imagini cu orgia sexuală. Conform legii, răspândirea materialelor sexuale cu minori pe Internet se pedepseşte cu ani grei de închisoare. Există şi precedente, când au fost aplicate, într-o situaţie similară, pedepse cuprinse între 5 şi 8 ani de închisoare, susţin oamenii legii.

 

Tinerii susţin că fata a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu ei şi chiar s-a rugat s-o însoţească la domiciliul ei, duminică, 15 decembrie. Iată ce discutau băieţii pe internet. „Noi am plecat de la Roxana la 12:00, după ce am dormit toţi la ea 5 ore. Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul, nu stătea (…) o oră şi după ne mai şi lăsa să dormim la ea, sau Se vede clar în filmare că nu o violează nici dracu. În primul rând, după cum am mai zis, am mai făcut-o de 4 ori cu ea înainte. Şi tinerii continuă: Chestia e că nu avem absolut nici o vină, frate. I-a plăcut viaţa la fată şi după aia zice că am violat-o. Ştiu că acum o să ziceţi de filmările acelea dar nu au nici o relevanţă pentru că în unul pur şi simplu o filmam când stă, nu dăm în ea sau alte chestii de genul. În celălalt stă şi nu se opune când se… , a fost o probă foarte bună la Poliţie, la fel ca cele 50 de poze cu ea goală care mi le trimitea odată la 2 zile înainte de faza de duminică.

 

Mai departe, tinerii au povestit cum au fost rugaţi să vină şi ea ştia ce se va întâmpla. „Da , totul s-a întâmplat duminică (15 decembrie – n.r.) şi ea m-a sunat luni. Dacă era cum spune ea, că am drogat-o şi după aia am violat-o sau mai ştiu eu ce inventează ea, după faza aia s-ar fi ferit de mine în ultimul hal, nu ar fi vrut să mă mai audă / vadă în viaţa ei, nu ar mai fi vorbit 2 ore la telefon cu mine. Ea a zis că a fost violată de 5 băieţi, minciună imensă. Înainte să plecăm din Inter a zis că e de acord şi tot ea se ruga de noi să venim la ea acasă şi ne confirma în continuu că e singură acasă. Floris şi Evelin au dormit toată perioada cât am fost la ea acasă. Ea ştia dinainte ce o să se întâmple şi era de acord. Nu a fost vorba de absolut nici un viol, pur şi simplu s-a distrat o noapte şi acum minte că a fost inconştientă complet, că a fost violată şi o face pe victima ca sa îşi spele ruşinea, au vorbit tinerii pe Internet”, scrie Replica de Constanţa.

 

romaniatv.net

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O femeie a fost transportata la spital, luni (23.12.2013), in urma unui accident produs pe DN 72, intre Ploiesti si Targoviste, in localitatea damboviteană Gura Ocnitei, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

URMĂTORUL ARTICOL

Autoritatile iesene au instalat, recent, mai multi kilometri de parazapezi pe drumurile din judet. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in