bunica_lui_ionut

Noi detalii in cazul lui Ionut, baietelul ucis de caini! O martora sustine ca a vazut-o pe bunica lui Ionuţ cum statea pe banca si bea bere la cutie

Potrivit Prima TV, o martoră a declarat că a văzut-o pe bunica lui Ionuţ cum consuma bere la cutie pe o bancă. „Stătea pe bancă şi era cu cineva. Bea bere la cutie şi fuma”, a spus martora.

Potrivit Prima TV, o martoră a declarat că a văzut-o pe bunica lui Ionuţ cum consuma bere la cutie pe o bancă. „Stătea pe bancă şi era cu cineva. Bea bere la cutie şi fuma”, a spus martora.

Camerele de supraveghere din Parcul Tei au surprins imagini cu Ionuţ şi fratele său jucându-se, cu puţin timp înainte de tragedie. Potrivit înregistrărilor, la ora 9.21 se vede cum Andrei aleargă vesel în parc. La scurt timp, Ionuţ îşi urmează fratele. Băieţii se îndepărtează. Cel mai probabil au continuat să alerge, până au făcut o tură completă în jurul unor fântâni. Acolo se află locul de joacă, mărginit de gardul spart prin care se presupune că cei doi copii au ajuns la locul tragediei.

„Pur şi simplu explorau zona. Era o zonă necunoscută pentru ei”, a spus tatăl lui Ionuţ.

De la ora 9.23, băieţii nu mai apar pe niciuna dintre cele nouă camere de supraveghere din mijlocul parcului. După mai bine de două ore, camera îl surprinde pe Andrei. Merge repede, însoţit de un bărbat înalt, martorul cheie din acest caz, care îl ţine de mână şi se îndreaptă către un paznic. Vizibilitatea este slabă, dar se poate sesiza că bărbaţii o găsesc pe bătrână şi îi predau copilul. După alte câteva minute, Ionuţ a fost găsit ucis de câini.

Părinţii lui Ionuţ vor să-şi aducă aminte de el ca fiind jucăuş şi vesel, iar mama sa a pus pe internet imagini filmate la grădiniţă.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Surprize neplacute la concursurile organizate de RATP Iasi! Majoritatea candidatilor au picat la intrebarile legate de legislatia rutiera, desi erau detinatori de carnete de conducere, de altfel, nici la mecanica nu au excelat

URMĂTORUL ARTICOL

Doi angajati ai Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Gorj au fost raniti, joi (19.09.2013), dupa ce masina in care se aflau a fost lovită de un alt autoturism condus de fiica unui politist

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in