Noi detalii in cazul lui Lucian Darie, profesorul de muzica pedofil, din Neamt. Vezi detalii

 

 

 

Lucian Darie, bărbatul în vârstă de 41 de ani, şi-a obligat elevii din clasele primare să se dezbrace şi a făcut gesturi obscene în faţa lor.

Culmea, profesorul pedofil a participat în trecut la emisiune Vocea României de la Pro TV, potrivit România TV.

 

În cursul anului 2013, dar şi în acest an, până la data de 24 martie, suspectul D.L.G, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Piatra Neamţ, a profitat de calitatea sa de profesor de muzică la Clubul Copiilor din Piatra Neamţ, unde preda lecţii de canto. Astfel, în repetate rânduri, suspectul a efectuat acte cu caracter sexual în prezenţa unor eleve minore cu vârste cuprinse între şase ani şi jumătate şi 10 ani.

 

În ordonanţa de reţinere se arată: „În concret, suspectul a dezbrăcat victimele şi a exercitat acte concrete de natură sexuală în prezenţa acestora, constând inclusiv în vizionarea unor filme cu caracter pornografic, dezbrăcarea suspectului în prezenţa minorelor şi masturbarea acestuia”.

„Aşa cum rezultă din imaginile identificate cu ocazia percheziţiei informatice asupra mediilor de stocare ridicate de la suspect, în unele situaţii profesorul de muzică a supus elevele minore la acte cu caracter sexual ce au implicat folosirea corpului acestora, acte susceptibile a întruni elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală. O parte din aceste activităţi au fost înregistrate de către suspect, cu ajutorul a două telefoane mobile, şi transferate ulterior pe un dispozitiv de stocare a datelor”, declară DIICOT.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Bilantul tragic al inundatiilor de Paste din sudul tarii : patru morti, trei disparuti, sute de gospodarii inundate, sute de hectare de terenuri inundate si pagube de zeci de mii de lei

URMĂTORUL ARTICOL

Iata cum trebuie sa va detoxifiati organismul dupa excesul de mancare de Paste

Ultimele știri de la Actualitate