ambulanta

Noi detalii in cazul politistului din Vaslui care a fost impuscat in gat de un coleg!

 

 

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au solicitat în acest caz efectuarea unei expertize pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul. În paralel, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui (IPJ) a declanşat propria anchetă.

 

 

„În urma verificărilor urmează să se stabilească dacă cei doi poliţişti au comis abateri disciplinare”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

 

Poliţistul care a manevrat greşit arma, împuşcându-şi accidental colegul, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

 

„Potrivit datelor preliminare ale anchetei, în mod accidental, un poliţist şi-a rănit un coleg în timp ce se aflau în sediul Postului de poliţie Deleşti. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat pentru Agerpres Mihaela Ştraub.

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă condusă de şeful IPJ Vaslui, comisarul-şef Mihai Carp.

 

Victima, care prezenta o plagă împuşcată în zona gâtului, a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi, unde medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale.

 

Atât poliţistul împuşcat, cât şi cel care a tras cu pistolul participaseră în cursul zilei de joi la o acţiune în Deleşti.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Inundatiile fac victime in Vrancea! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Iata ce trasee RATP vor circula in noaptea de 17 spre 18 mai cu ocazia Noptii Muzeelor

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in