ULTIMĂ ORĂ:

Noi detalii in cazul tinerei de 19 ani din Iasi operata de mai multe ori! Iata care este starea fetei dupa ce a fost operata a patra oara

Noi detalii in cazul tinerei de 19 ani din Iasi operata de mai multe ori! Iata care este starea fetei dupa ce a fost operata a patra oara
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

Monica este internată la secţia Terapie Intensivă a Spitalului ” Sf. Spiridon” din Iaşi, în comă indusă, de aproape două săptămâni.

Ea a fost operată zilele trecute pentru a patra oară, după ce medicii au mai descoperit o complicaţie. Acum însă, tânăra dă semne că şi-ar reveni.

 

„Starea generală este ameliorată. Analizele de laborator şi consulturile de specialitate arată o stabilizare şi o ameliorare a tuturor organelor ceea ce ne îndreptăţeşte să sperăm într-un prognostic favorabil”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi.

Potrivit România TV, fata se află în continuare la Terapie Intensivă. În tot acest timp, familia este în permanenţă alături de ea.

 

Fata a suferit prima intervenţie chirurgicală pe 24 martie, după ce a ajuns la spital cu o sarcină extrauterină. Când starea ei s-a agravat au urmat încă două operaţii. Toate au fost efectuate în numai 24 de ore. Familia acuză de neglijenţă medicul care a tratat-o iniţial pe Monica.

 

Ministerul Sănătăţii a cerut o anchetă în acest caz, iar cei care se ocupă de caz au făcut deja mai multe controale la maternitate, au ridicat fişele de observaţie ale pacientei şi protocoalele operatorii pe care le-au trimis către minister.