Noi detalii in cazul tinerei de 19 ani din Iasi operata de mai multe ori! Iata care este starea fetei dupa ce a fost operata a patra oara

 

 

 

Monica este internată la secţia Terapie Intensivă a Spitalului ” Sf. Spiridon” din Iaşi, în comă indusă, de aproape două săptămâni.

Ea a fost operată zilele trecute pentru a patra oară, după ce medicii au mai descoperit o complicaţie. Acum însă, tânăra dă semne că şi-ar reveni.

 

„Starea generală este ameliorată. Analizele de laborator şi consulturile de specialitate arată o stabilizare şi o ameliorare a tuturor organelor ceea ce ne îndreptăţeşte să sperăm într-un prognostic favorabil”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi.

Potrivit România TV, fata se află în continuare la Terapie Intensivă. În tot acest timp, familia este în permanenţă alături de ea.

 

Fata a suferit prima intervenţie chirurgicală pe 24 martie, după ce a ajuns la spital cu o sarcină extrauterină. Când starea ei s-a agravat au urmat încă două operaţii. Toate au fost efectuate în numai 24 de ore. Familia acuză de neglijenţă medicul care a tratat-o iniţial pe Monica.

 

Ministerul Sănătăţii a cerut o anchetă în acest caz, iar cei care se ocupă de caz au făcut deja mai multe controale la maternitate, au ridicat fişele de observaţie ale pacientei şi protocoalele operatorii pe care le-au trimis către minister.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie elevi! Evenimentul „EDU FUNNY FEST” se va desfasura la Iasi in perioada 7-11 aprilie! Vezi programul complet al evenimentului

URMĂTORUL ARTICOL

Ducu Bertzi se revine la Iasi pentru un concert caritabil, „Cartile copilariei in fiecare casa”, sambata 12 aprilie 2014! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate