ULTIMĂ ORĂ:

Noi marturii cutremuratoare in cazul avionului disparut din sud-estul Asiei! S-a lansat ipoteza conform careia de vina ar fi „Triunghiul Diavolului”

Noi marturii cutremuratoare in cazul avionului disparut din sud-estul Asiei! S-a lansat ipoteza conform careia de vina ar fi „Triunghiul Diavolului”
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Daca autoritatile din 12 tari s-au mobilizat pentru a gasi ramasitele cursei Malaysia Airlines, disparute pe 7 martie, deasupra apelor din sud-estul Asiei, exista specialisti care lanseaza o ipoteza socanta.

 

Sunt voci care spun ca avionul cu 239 de oameni la bord ar fi fost inghitit in „Triunghiul Diavolului”, deasupra Marii Diavolului. Avionul se afla in momentul disparitiei in „aria de influenta” a acestei regiuni despre care se spune ca este mult mai periculoasa decat „Triunghiul Bermudelor”, dar despre care se cunosc prea putine lucruri.

 

Supranumita si „Triunghiul Bermudelor din Pacific” sau „poarta catre o alta dimensiune”, zona este responsabila de cele mai ciudate fenomene. Zeci de avioane ori sute de nave, de marfa, militare sau turistice, apartinand vreunei mari puteri, ori avand dimensiuni uriase, si-au gasit sfarsitul in Marea Diavolului, supranumita si Triunghiul Dragonului.

 

Acest „perimetru” de apa din Oceanul Pacific este responsabil de numeroase disparitii inexplicabile – inclusiv o ambarcatiune sub pavilion britanic, ce avea de doua ori dimensiunea Titanicului, a fost inghitita de ape.

 

Legendele japoneze vorbesc, de asemenea, despre armate intregi de oameni care au fost inghitite in aceasta zona, ori despre monstri marini ce au luat cu ei in adancuri pescari sau calatori.

 

„Este poarta catre o alta dimensiune!”, este de parere un cercetator nipon, care sustine ca misterioasele disparitii au implicat aparitia unor lumini ciudate si a unor obiecte greu de identificat.

 

Si alti oameni de stiinta au ipoteze asemanatoare, crezand ca ar putea fi vorba de extraterestri, porti catre universuri paralele, forte malefice sau activitatea vulcanica intensa din zona.

 

Periculoasele ape ale Marii Diavolului s-au dovedit imposibil de explorat pentru acestia. In 1952, guvernul nipon a trimis o nava de cercetare, care a disparut fara urma. In continuare, asupra regiunii cu ape involburate, adanci si periculoase planeaza cel mai mare mister de la descoperirea Triunghiului Bermudelor incoace.

 

 

 libertatea.ro