Noi obiecte au fost gasite la locul tragediei din Apuseni. Vezi detalii

 

 

 

Cateva resturi din avionul care s-a prabusit in Muntii Apuseni in data de 20 ianuarie, obiecte medicale, dar si obiecte personale au fost gasite recent in zona in care a avut loc accidentul.

 

 

Se pare ca aceste obiecte au iesit la iveala acum pentru ca s-a topit zapada, anunta Romania TV. Printre obiectele gasite si filmate de reporteri se afla ramasite din aeronava de mici dimensiuni, printre care se afla si o bucata de geam securizat, sticle de apa, manusi chirugicale si chiar un papuc de femeie care se presupune ca i-ar fi apartinut Aurei Ion.

 

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS) a publicat vineri un raport privind ancheta in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni, in care se arata ca vremea a fost unul dintre principalii factori ce au dus la producerea accidentului.

 

Pe 20 ianuarie 2014, un avion pilotat de Adrian Iovan a aterizat fortat intr-o padure din Muntii Apuseni. In aeronava se aflau mai multi medici si o studenta la medicina care era in practica. Echipa se deplasa la Oradea pentru prelevarea unui organ ce urma sa fie transplantat unei paciente de la Bucuresti.

 

Victimele accidentului au asteptat mai bine de sase ore pana la sosirea salvatorilor. Studenta si pilotul Adrian Iovan au murit, copilotul a suferit numeroase fracturi si a stat internat in spital o luna, iar restul pasagerilor au suferit rani mai usoare. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Traditii si superstitii de Dragobete!

URMĂTORUL ARTICOL

Iata de ce este bine sa consumam castraveti murati!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in