ULTIMĂ ORĂ:

Noile statii RATP Iasi au ajuns pe mana vandalilor! Mai multe amenzi au fost aplicate

Noile statii RATP Iasi au ajuns pe mana vandalilor! Mai multe amenzi au fost aplicate
Citit : 31 views Comentariu

 

 

 

 

 

 

 

Abia au fost schimbate, ca iesenii certati cu simtul civic au si inceput sa strice statiile in care se adapostesc cei care folosesc transportul public.

Desi autoritatile au anuntat ca este interzis sa se mai lipeasca afise, tot mai multi tineri sunt surprinsi in timp ce vandalizeaza, murdaresc sau lipesc afise pe mobilierul stradal abia schimbat. 

„Numitul B. D., de 24 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat cu amenda în valoare de 570 de lei, deoarece a fost depistat în statia RATP Strapungere Sivestru, în timp ce lipea afise publicitare în alte locuri decât cele special amenajate”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Nu mai putin de 17 persoane au fost amendate ieri pentru ca nu au respectat normele privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi. In total, au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale în valoare de 20.225 de lei. Dintre acestea, 21 de amenzi cu valori cuprinse între 100 si 1.000 de lei, au fost aplicate pentru încalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

bzi.ro