ULTIMĂ ORĂ:

Noul imn de 1 mai a fost compus de un muzician timisorean, Mike F. Asculta imnul de 1 mai

Noul imn de 1 mai a fost compus de un muzician timisorean, Mike F.  Asculta imnul de 1 mai
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

Muzicianul timişorean Mike F a pregătit o melodie specială dedicată zilei de 1 mai, „Românie, Românie”, în care, conform mărturisirilor proprii, vorbeşte „despre sentimente, emoţii, epoci pierdute, speranţe şi… timpuri noi”.

 

 

Piesa este dedicată zilei de 1 mai. Am schiţat momente care au avut un un anume impact asupra mea ca individ. Am folosit şi sloganul «Timişoara – revoluţie» fiindcă a fost un moment crucial pentru mine, tatăl meu era poliţist şi era pe străzi şi am schimbat multe stări în perioada aceea. Bineînţeles, revoluţia pentru mine înseamnă schimbare”, a declarat timişoreanul care a debutat oficial încă în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, potrivit pressalert.ro.

 

„Acum nu am cheia la gât dar ştiu parola de mail / ascult «Deşteaptă-te române» remixat în mp3 / Şi ai totul la vânzare dar tu nu deţii nimic / iar acum că eşti om mare eşti din ce în ce mai mic”, spune muzicianul timişorean în melodia editată special pentru ziua de 1 mai. În ceea ce priveşte apariţia unui nou material discografic, Mike F pregăteşte o surpriză pentru fanii săi. „Consider că înca nu am destulă atenţie pentru a scoate un album. Dar lucrez la un EP cu un producător foarte tare. Deocamdată nu pot spune mai multe”, a adăugat el.

 

 

VIDEO AICI

 

 

 

romaniatv.net