O asfaltare electorală în centrul Iașului! Șoferii reclamă că porțiunea de pe bulevardul Socola e plină de denivelări – FOTO

/

Primăria Iași a decis brusc să asfalteze în plină săptămână de lucru o porțiune intens circulată din municipiu, tronsonul dintre Podu Roș și intersecția Primăverii cu Nicolae Iorga. Lucrarea a stârnit controverse, asta pentru că mulți șoferi se plâng de denivelările de pe traseu, semn că asfaltarea a fost una pur electorală, de mântuială. Primarul Mihai Chirica a susținut că lucrarea va continua spre zona Dedeman și apoi spre Granit. 

 

Asfaltare cu iz electoral în zona centrală a Iașului. Muncitorii Citadin SA au asfaltat o porțiune cuprinsă între Podu Roș și intersecția Nicolae Iorga și Primăverii, zona de la restaurantul Cotnari. Asfaltarea este una cu iz electoral, asta pentru lucrarea prezintă multe denivelări.

Mai mulți ieșeni au semnalat problemele :

Mulțumim pentru reabilitare! Arată exact ca în 1975, fără piste pentru biciclete, fără benzi unice pentru mijloacele de transport și fără un pic de viziune – exact ca la conducerea Primăriei Iași!”, a spus un ieșean pe pagina primăriei.
Cineva din Primărie a verificat calitatea asfaltului turnat? E plin de mici denivelări”, a spus un alt ieșean.
”O mare realizare faptul ca ați mai pus un strat de asfalt. Dar dacă se mai puneau câțiva bani nu se putea face și o pistă de biciclete sau poate o bandă de autobuz ceva”, a spus un alt ieșean.
Primarul Chirica promite că lucrarea se va estinde
În schimb, conducerea Primăriei arată că asfaltarea zonei va continua până spre Granit.
Așa cum am anunțat, am finalizat lucrările de reabilitare pe bulevardul Socola! Primarul Mihai Chirica a dispus Citadin SA ca în această săptămână să intervină pe bulevardul Socola (pe tronsonul Podu Roş – intersecţie cu bulevardul Nicolae Iorga) cu lucrări de reparaţii şi reabilitare a carosabilului. Lucrările s-au făcut pe întreaga lungime şi lăţime a bulevardului (din bordură în bordură), prin operaţiuni de frezare, ridicare şi reparare a tuturor canalelor din carosabil şi reparare cu covor asfaltic”, susține cei de la Primăria Iași.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O sculptură din Iași a fost distrusă de o femeie! Reacție violentă a ieșencei. Poliția a deschis anchetă- VIDEO

URMĂTORUL ARTICOL

Lista școlilor din Iași care vor fi refăcute cu fonduri PNRR

Ultimele știri de la Deschideri