O concurentă a întors toate scaunele de la Vocea României, cu o piesă „nebună”

Penultima ediție de audiții pe nevăzute a emisiunii „Vocea României” a venit cu noi surprize pentru telespectatori, dar și cu lupte aprige între membrii juriului, pentru a-și completa echipa de concurenți.

Ne mai desparte doar o săptămână de edițiile live, iar concurenții de aseară au vrut să demonstreze că merită să fie cunoscuți de către milioane de români.

Alexandra Dimitriu este una dintre concurentele care a reușit să întoarcă toate scaunele. Ea are experiență, iar în trecut a cântat cu trupa Camuflaj, cu Vescan, cu Raku și cu Pasha Man.

Niște probleme de sănătate au obligat-o ca timp de câțiva ani să ia o pauză de la cântat, chiar dacă a fost greu.

„Aveam dureri acute care țineau de musculatură, articulații, oase. Trebuia să plec din diverse proiecte pentru că nu puteam să fac față. Am stat câțiva ani pe bară, m-am antrenat singură. În perioada de pauză a trebuit să fac altceva”, a povestit Alexandra înainte să urce pe scenă.

Ea a cântat piesa „Crazy”(Nebun) de la Gnarls Barkley. Smiley a fost cel care s-a întors primul, apoi l-au urmat Loredana și Tudor Chirilă, iar Marius Moga a fost ultimul care a întors scaunul.

Membrii juriului au început să îi laude calitățile vocale, iar Smiley i-a zis: „Bine, bine de tot”.

„M-am gândit foarte mult la momentul ăsta. Aș avea mult de învățat de la toți. Cu Moga am mai făcut cunoștință, dar el nu mai știe”, a mărturisit Alexandra înainte de a-l alege pe Marius Moga, spre surprinderea tuturor antrenorilor.

Aici puteți vedea momentul Alexandrei și cum a interpretat piesa în fața membrilor juriului.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Centrul Cultural International se lanseaza pe 22 octombrie

URMĂTORUL ARTICOL

Românii consumă câte 30 de kg de zahăr anual, dublu faţă de medie europeană

Ultimele știri de la Actualitate