ambulanta

O femeie a fost accidentata mortal, luni seara (25.11.2013), pe o trecere de pietoni din municipiul Bacau, de catre un taximetrist care nu a acordat prioritate. Femeia traversa regulamenta strada

 

 

 

Femeia a fost lovită în plin de taximetru pe o trecere de pietoni de pe Calea Republicii, după ce şoferul maşinii, un bărbat de 55 de ani, nu a reuşit să oprească la timp.

 

În urma impactului, băcăuanca de 65 de ani a murit la locul accidentului, fără ca echipajul medical al ambulanţei deplasate în zonă să o mai poată salva.

 

„Din cercetările desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că victima accidentului se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, atunci când a fost surprinsă de taximetru. Conducătorul auto a spus poliţiştilor că nu a observat-o la timp pe femeie pentru a putea evita impactul”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Narcisa Butnaru.

 

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de taximetru pentru ucidere din culpă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

In perioada 25 – 26 noiembrie 2013, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va avea loc evenimentul „Zilele Orizont 2020”. Vezi programul complet al evenimentului

URMĂTORUL ARTICOL

A venit iarna! Vezi zonele in care se circula greu si ce amenzi riscati daca nu aveti masina echipata de iarna

Ultimele știri de la Actualitate