O noua editie a Congresul Euro Pediatric este aproape. Iata motivul pentru care acest congres nu poate fi organizat la Iasi

 

 

 

Pregatirile pentru cel mai mare eveniment medical care s-a desfasurat vreodata in Romania sunt in toi.

Congresul Euro Pediatric este organizat de Societatea Romana de Pediatrie al carei presedinte este prof. dr. Marin Burlea de la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi. Initiativa apartine presedintelui societatii care a dorit foarte mult ca evenimentul sa aiba loc la Iasi, dar din cauza numarului foarte mare de participanti nu a fost posibil acest lucru. Prof. dr. Marin Burlea, care este si senator PNL de Iasi, a reusit sa convinga bordul Asociatiei Europene de Pediatrie sa desemneze atributiile Romaniei in calitate de asigurat al acestui congres european. Membrii asociatiei au avut de ales intre Romania si Cehia. 

 

„Am inceput deja pregatirile pentru Congresul Euro Pediatric care va avea loc in luna iunie 2017. Ne pregatim intens pentru a organiza aceasta manifestare stiintifica de mare amploare pentru Romania. La congres vor participa 5.000 de persoane din toata Europa. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, pentru ca la Iasi nu puteam organiza un astfel de congres. La Iasi, nu putem caza 5.000 de oaspeti. Nu exista cai de acces, sali de conferinte, un aeroport pe care sa aterizeze atatea avioane. Ar fi extraordinar daca pe viitor s-ar construi o locatie dedicata conferintelor de anvergura si expozitiilor aferente. Taxa de participare variaza intre 400 si 700 de euro”, a declarat prof. dr. Marin Burlea.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Maine, 27 aprilie 2014, se incheie cea de-a XVIII-a manifestare a evenimentului Zilele Revistei Convorbiri Literare

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie parinti! Iata lista completa a scolilor din Iasi unde se fac reinscrieri in invatamantul prescolar

Ultimele știri de la Actualitate