O nouă ședință de CJ Iași! Iată ce vor discuta aleșii județului

/

Plenul Consiliului Județean Iași se va reuni în cursul săptămânii viitoare într-o nouă ședință ordinară a instituției. Pe ordinea de zi vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre vor figura o serie de proiecte de hotărâre privind drumurile județene, obiective ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, dar și unele hotărâri derulate în comun cu Primăria municipiului Iași.

Consilierii județeni au fost convocați într-o nouă ședință ordinară a plenului, ședință care va avea loc în data de 21 iunie 2023, la sediul instituției. Printre proiectele acre vor fi analizate de forul județean se numără unul privind aprobarea organigramei și a statului de funcții de la Spitalul de Neurochirurgie ”Prof.Dr. Nicolae Oblu”. De asemenea, consilierii județeni vor analiza mai multe proiecte de hotărâre legate de unele centre aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași.

Mai multe drumuri județeni vor fi reparate

În plus, consilierii județeni vor mai discuta o serie de proiect de hotărâre privind modernizarea unor drumuri județene. Este vorba de avizarea documentației privind modernizarea drumului județean DJ 208I Blăgești (DN 28A)- Crivești- Vânători (DJ 208N), modernizarea drumului județean DJ 248 limita municipiului Iași- intersecție centura Iași, dar și modernizarea drumului județean DJ 249D- intersecție DJ 249 A(Cristești)-intersecție DJ 249 E (Țuțora). De asemenea, în calcul este inclusă și modernizarea drumului județean DJ 282A Popricani- Larga Jijia. Totodată, se va discuta și despre modernizarea DJ 282 D Potângeni (DJ 282)- Românești- Podu Iloaiei- Scobâlțeni- Popești- Mădârjac (DJ 282E).

Pe ordinea de zi vor figura și alte proiecte de hotărâre ce vor fi analizate de plenul CJ Iași.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Asociația Aeroporturilor din România organizează la Sovata, în perioada 15-16 iunie 2023, Conferința cu tema „Provocări în transportul aerian în actualul context geo-politic și post-pandemic”

URMĂTORUL ARTICOL

O nouă ediție a „Marșului Vieții”

Ultimele știri de la Actualitate