O româncă stabilită în SUA își transformă un avion în casa visurilor ei – Galerie Foto

O româncă stabilită în Statele Unite ale Americii a luat o decizie neconvențională și îndrăzneață: și-a cumpărat un avion pentru a-l transforma în casa visurilor ei. Tânăra, pasionată de aeronave, și-a dorit să transforme această idee în realitate și chiar ia în considerare închirierea avionului ca un spațiu de vacanță.

Ea a devenit celebră pe rețelele de socializare după ce a început să posteze videoclipuri care documentează procesul de transformare al avionului într-o locuință. Proiectul, numit „Just A Plane House” (Doar o casă-avion), implică transformarea unui avion Ethiad Boeing 777-200 într-o locuință confortabilă și locuibilă.

Cum s-a născut proiectul româncei

Carla Cary s-a mutat în California alături de familie când avea doar cinci ani. Încă de la o vârstă fragedă, ea avea dorința de a încerca diverse activități pentru a câștiga bani și pentru a se specializa în diferite domenii. În prezent, Carla nu mai are în plan deschiderea unui simplu „stand de limonadă”, așa cum făcea în copilărie, ci dorește să transforme avionul într-o casă de vacanță de care să se bucure nu doar ea, ci și toată lumea, prin posibilitatea închirierii acestui spațiu neobișnuit.

Povestea proiectului „Just A Plane House” a început în 2020, când românca și soțul ei căutau un teren pe care să-și construiască prima casă. Într-un mod neobișnuit, cei doi au găsit locația perfectă chiar în fața unui aeroport.

„Terenul era situat chiar sub zona de decolare. Pentru majoritatea oamenilor, acest loc ar fi fost complet nepotrivit, dar pentru mine, ca fană a avioanelor de-a lungul vieții, a fost o încântare. Îmi amintesc că am discutat cu vecinul meu după aceea și i-am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde poți vedea avioanele în fiecare zi. Singurul lucru mai bun decât acela ar fi să trăiești într-un avion… Așteaptă puțin…”, a povestit Carla, rememorând momentul în care a avut o revelație și și-a dat seama că ceea ce spusese putea deveni un vis pe care avea să-l transforme în realitate.

Casa inedită va putea fi închiriată

Ea a început să cerceteze și a descoperit că ideea ei era, de fapt, realizabilă. Mulți oameni din întreaga lume construiseră deja astfel de locuințe. Apoi, Carla a căutat un avion dezafectat pe care să îl achiziționeze. În 2021, ea a devenit fericita proprietară a unui avion Ethiad Boeing 777-200. Au început planurile, remodelările și investițiile pentru a realiza casa visurilor ei. Și pentru că își dorea ca toată lumea să participe, ea a creat un cont TikTok (@justaplanehouse) pentru a-i arăta celor peste 200.000 de urmăritori cum decurge procesul și cum va arăta avionul odată ce va fi finalizat – în 2024.

Avionul are o lungime de 63,7 metri. Deși unele spații vor fi păstrate în forma lor originală, vor fi eliminate anumite zone pentru a face loc camerelor, bucătăriei etc. „Vom transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume într-o nouă și proaspătă locuință. În loc să lăsăm avionul să fie dezmembrat și distrus, îi vom oferi o nouă viață”, a afirmat Carla într-unul dintre videoclipurile postate online.

Scaunele pasagerilor, băile și chiar o parte din cabina avionului vor fi îndepărtate pentru a face spațiul mai generos. Camera secretă pe care echipajul o folosește pentru a se odihni va fi, de asemenea, eliminată.

Carla promite că, odată finalizată casa visurilor ei, va realiza un videoclip în care va prezenta un tur complet al locuinței. De asemenea, românca este hotărâtă să o închirieze celor care doresc o vacanță cu totul neobișnuită.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tragedie în lumea Motorsport-ului: Pilotul Dilano van’t Hoff și-a pierdut viața într-un accident pe circuit

URMĂTORUL ARTICOL

România este lovită de un val puternic de caniculă. Urmează zile toride, dar și instabilitate atmosferică cu fenomene violente.

Ultimele știri de la International