ULTIMĂ ORĂ:

Olga Tanase, soacra tinerei ucise de silicoane la Omini Clinic:”Eu nu vreau bani de la doctori. Tot ce vreau eu este dreptate”! Belgian Tanase i-a trimis flori sotiei inainte de a-si mari bustul

Olga Tanase, soacra tinerei ucise de silicoane la Omini Clinic:”Eu nu vreau bani de la doctori. Tot ce vreau eu este dreptate”! Belgian Tanase i-a trimis flori sotiei inainte de a-si mari bustul
Citit : 8 views Comentariu
Rudele Marianei Ciubotariu, tanara de 28 ani care a murit dupa ce si-a marit bustul la sustin ca-i vor actiona in justitie pe medicii din cauza carora s-a produs decesul. Olga Tanase sustine ca medicul Lucian Popa, care a operat-o pe Mariana Ciubotariu detine intreaga vina asupra a ceea ce s-a intamplat.


Rudele Marianei Ciubotariu, tanara de 28 ani care a murit dupa ce si-a marit bustul la sustin ca-i vor actiona in justitie pe medicii din cauza carora s-a produs decesul.

Olga Tanase sustine ca medicul Lucian Popa, care a operat-o pe Mariana Ciubotariu detine intreaga vina asupra a ceea ce s-a intamplat. In schimb, femeia sustine ca nu vrea bani de la acest medic si vrea doar sa se faca dreptate, lasand sa se inteleaga ca ar trebui sa faca puscarie pentru ucidere din culpa sau neglijenta in serviciu.

Eu nu vreau bani de la doctori. Tot ce vreau eu este dreptate. Vreau dreptate, sa se faca dreptate„, a declarat Olga Tanase. Olga Tanase, care este si mama lui Cosmos si a lui Belgia, a mai declarat ca nora sa a primit flori de la sotul sau chiar daca acesta este fugit din tara.”Era un inger de fata. Belgian i-a trimis flori de ziua ei. A pastrat si acum florile„, a spus soacra victimei. Belgian Tanase este data in urmarire generala de mai multi ani pentru executarea unui mandat de 4 ani de inchisoare.

Dezbatere agendadeiasi.ro! Cazul femeii moarte la Iasi din cauza silicoanelor naste cateva semene de intrebare asupra eficientei sistemului sanitar romanesc! Tu cine crezi ca este vinovat de moartea Marianei Ciubotariu?

agendadeiasi.ro