Omul de afaceri Ilie Luca a murit

 

Omul de afaceri braşovean Ilie Luca, în vârstă de 75 de ani, care deţinea lanţul de magazine alimentare Luca, a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare foarte gravă, după ce a prins mai mulţi hoţi pe una dintre proprietăţile sale şi a fost atacat de unul dintre aceştia.

Omul de afaceri a fost internat la Spitalul Judeţean Braşov în 9 octombrie, după ce a suferit un atac vascular cerebral.

După patru zile de comă, Ilie Luca a murit luni dimineaţă, în jurul orei 06.00, au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX surse medicale.

Milionarul braşovean a suferit atacul cerebral după ce a prins mai mulţi hoţi pe o proprietate de-a sa din Codlea şi a fost atacat de unul dintre aceştia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, joi dimineaţă, în jurul orei 06.00, Ilie Luca şi doi angajaţi ai acestuia au surprins, pe un teren agricol aparţinând omului de afaceri, trei persoane care intenţionau să fure saci cu porumb. Una dintre acestea, un bărbat de 56 de ani, l-a îmbrâncit pe Ilie Luca, rănindu-l la mâini.

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Elena Udrea: „Cred că ieșenii au de ce să voteze Elena Udrea Președinte pe 2 și 16 noiembrie”

URMĂTORUL ARTICOL

DNA ridică documente din sediul Ministerului Educaţiei, într-un dosar privind un proiect POSDRU

Ultimele știri de la Economic